Τον πατέρα της 12χρονης από τον Κολωνό κατηγορούν συγγενείς της

από fimotro

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες των συγγενών της 12χρονης οι οποίες φανερώνουν τον «γολγοθά» που ζούσε στα χέρια των δραστών.
Μέσα από τα λόγια τους, ξετυλίγεται το δράμα μιας οικογένειας με 8 παιδιά και το μαρτύριο της 12χρονης που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Δύο από τους πιο στενούς συγγενείς της αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγάλουν από μέσα τους όλα όσα κρατούσαν από τη στιγμή που το θέμα βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας.

Κι οι δύο στηρίζουν την κατηγορούμενη μητέρα της μικρής και με τα λόγια τους, ρίχνουν την ευθύνη στον πατέρα της. Αναλύουν την κατάσταση που επικρατούσε στην οικογένεια αναφέρονται στον 53χρονο κατηγορούμενο και στέκονται στις προσπάθειες που έκαναν οι ίδιοι για να βγάλουν τα παιδιά από το σκοτεινό τούνελ που ζούσαν.
O θείος της 12χρονης χαρακτηρίζει «αγία» την κατηγορούμενη μητέρα, που όπως μας λέει έκανε τα πάντα μέσα στη φτώχεια που ζούσε, για να μεγαλώσει τα παιδιά της.
Ένας άλλος στενός συγγενής της 12χρονης αποκάλυψε μιλώντας στο Mega πως το παιδί του είχε ζητήσει να την υιοθετήσει πριν από λίγα χρόνια, σε μια προσπάθεια να βρει διέξοδο από τις δυσκολίες του σπιτιού της.
Οι δύο συγγενείς της 12χρονης κατηγορούν τον πατέρα των παιδιών για ενδοοικογενειακή βία και προκλητική αδιαφορία.
Όσον αφορά τα χρήματα που βρέθηκαν σε λογαριασμό της μητέρας από τον 53χρονο κατηγορούμενο και καθ’ ομολογία βιαστή της 12χρονης, οι στενοί συγγενείς των παιδιών είναι πεπεισμένοι πως ξέρουν την αλήθεια.
Οι δύο συγγενείς θυμούνται τις τελευταίες συναντήσεις με την 12χρονη και σκέφτονται τι θα μπορούσαν να είχαν κάνει, για να μην φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.
Αυτό που περιμένουν όπως μας λένε είναι να «λάμψει» η αλήθεια. Να βρεθούν όλοι οι παιδοβιαστές και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Με τους ίδιους να εμφανίζονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν στο εξής όπως και όσο μπορούν ώστε το ανήλικο θύμα αυτής της φρικτής υπόθεσης, να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα