Τον οδηγούν σε συνεχή λάθη οι συνεργάτες του

από fimotro

Η απουσία σοβαρού δημοσιογράφου στη θέση του εκπροσώπου Τύπου έχει συνέπειες

Το ένα στρατηγικό λάθος μετά το άλλο κάνει τον τελευταίο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας. Ακόμα και την περίοδο που έχασε με διαφορά τις εκλογές διέπραττε λάθη αλλά όχι τέτοιες πρωτοφανείς γκάφες, όπως η σημερινή με τις αγωγές. Εκτός από μια σκληρή κομματική ομάδα που δεν ξεπερνά το 4%-5%, κανένας μετριοπαθής και σοβαρός ψηφοφόρους δεν εγκρίνει τις αγωγές. Και εκεί ακριβώς χάνεται και πάλι η μπάλα. Στον μεσαίο χώρο από τον οποίο απομακρύνεται συνεχώς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α. Τσίπρας με αποτέλεσμα να πέφτουν συνεχώς τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις και να υποχωρούν όλα τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων. Αυτό ακριβώς που θέλει να αξιοποιήσει ο Μητσοτάκης και με την πρώτη ευκαιρία μόλις προχωρήσουν οι εμβολιασμοί να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Η απουσία ενός σοβαρού και μετριοπαθούς δημοσιογράφου στη θέση του εκπροσώπου Τύπου έχει επισημανθεί από πολλούς. Ο Ηλιόπουλος δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. Δεν είναι δημοσιογράφος, δεν έχει κεντρώο πολιτικό λόγο και δεν έχει αντίληψη από την σύγχρονη επικοινωνία και πολιτική. Είναι προφανές ότι ούτε καν ζήτησε την γνώμη του ο πρωθυπουργός.

Τα συνεχή λάθη που διαπράττει ο Τσίπρας δεν είναι τυχαία και αναδεικνύουν την πλήρη αδυναμία του να πείσει ότι έχει αλλάξει για να ξανακυβερνήσει την χώρα. Χωρίς αξιόπιστους συνεργάτες για να διαχειριστεί ο ίδιος τις σχέσεις με τα ΜΜΕ δεν έχει καμία τύχη, όχι για να γίνει πρωθυπουργός, αλλά ούτε για να διατηρήσει σε βάθος χρόνου ποσοστά που ξεπερνούν το 20%.

Εάν ο Τσίπρας δεν βρει συνεργάτες έξω από το κομματικό μαντρί του ΣΥΡΙΖΑ, θα πάει οριστικά στο σπίτι του πολύ γρηγορότερα από ότι και ο ίδιος πιστεύει…

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα