Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο πραγματοποίησε το απόγευμα ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, με τον οποίο, όπως δήλωσε, «συζητήσαμε διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού που βοηθάει πολύ την πατρίδα». Επ’ αυτού, πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσουμε όλα τα κοινά προγράμματα, για να αναδείξουμε αυτούς τους θησαυρούς».

Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε λόγο για μια δημιουργική και γόνιμη συζήτηση και σημείωσε πως Πολιτεία και Εκκλησία έχουν κοινά σημεία στον τουρισμό και καλούνται να συνεργαστούν για την ανάπτυξη της πατρίδας.

Το πρωί, ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, επισκέφθηκε τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Μάλιστα, ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού δήλωσε στον ρ/σ της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5 ότι προτίθεται να υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Εκκλησίας.

Στη συνέχεια, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πραγματοποίησε ο γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Βουτσίνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα