Το τερμάτισε ο αντιπεριφερειάρχης του Τζιτζικώστα στην Ημαθία; 

από fimotro

Είθισται οι πολιτικοί περιστασιακά να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τους δημοσιογράφους, κερνώντας τους ένα τσιπουράκι με αφορμή κάποιο γεγονός ή έστω λόγω των εορτών.

Στην περίπτωση της Ημαθίας, φαίνεται ότι ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας εκλεγμένος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα,κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, αλλάζει την παράδοση και  θέτει νέα στάνταρ, φιλοξενώντας φίλα προσκείμενα ΜΜΕ της Ημαθίας σε ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη! Όχι, δεν υπάρχει επίσημη αφορμή, κάποια δράση της Περιφέρειας ή συμμετοχή σε έκθεση την οποία θα καλύψουν οι δημοσιογράφοι. Πρόκειται απλώς για αναψυχή, να περάσουμε καλά στην υγειά του Κώστα Καλαϊτζίδη, αφού αυτός οργανώνει το ταξίδι μέσω της Περιφέρειας. Δηλαδή το πληρώνουν οι πολίτες της Ημαθίας.

Εν τω μεταξύ, όπως φαίνεται και στα βίντεο που οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι ανεβάζουν στα social media,  εντός του λεωφορείου όπου εκτός των εκπροσώπων ΜΜΕ υπάρχουν κι άλλες περσόνες της τοπικής πολιτικής σκηνής, ουδείς φοράει μάσκα και το τσιγάρο του κυρίου αντιπεριφερειάρχη πάει σύννεφο! Καπνός από τα τσιγάρα αλλά και σύννεφα στον πολιτικό ορίζοντα του κ. Αντιπεριφερειάρχη! Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα