Το πιο σοβαρό δελτίο στο θέμα των Γλυκών Νερών

από fimotro

Ο ΑΝΤ1 κέρδισε το στοίχημα της ενημέρωσης για το έγκλημα

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κράτησε αποστάσεις από τις τηλεδίκες και τις υπερβολές και σε γενικές γραμμές παρουσίασε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο δελτίο τα ρεπορτάζ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Η ψυχραιμία στον τρόπο που προσέγγισε το κανάλι τα γεγονότα, σε συνδυασμό με την εμπειρία του Ν. Χατζηνικολάου και την σοβαρότητα των ρεπορτάζ, βοήθησαν στο να αναδειχθούν τα πραγματικά γεγονότα και όχι να προβληθούν οι υπερβολές για λόγους τηλεθέασης.

Το δελτίο του ΑΝΤ1 κέρδισε το στοίχημα της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας απέναντι στους τηλεθεατές. Σε αντίθεση με άλλα κανάλια που πραγματικά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο λαϊκισμού και υπερβολών, ο ΑΝΤ1 έδειξε την ψύχραιμη πλευρά της παρουσίασης των γεγονότων. Κατά την γνώμη μας η ιδιοκτησία του Ομίλου ΑΝΤ1 πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη για το κανάλι της και τον τρόπο που το ενημερωτικό κομμάτι προσεγγίζει τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας.

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα