Το νεο σκάφος του Καμμένου, ο… Άκης και το σχόλιο του Κύρτσου

από fimotro

Μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση για τον Πάνο Καμμένο, το νέο υπεροπολυτελές γιοτ του και τον… Άκη Τσοχατζόπουλο ανέβασε στο twitter του ο Γιώργος Κύρτσος. Με αφορμή την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος, ο νεοδημοκράτης ευρωβουλευτής σχολιάζει τα εξής:

Οι αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για το υπερπολυτελές Ferretti 68

Υπενθυμίζεται ότι σε αποκαλύψεις για τη χλιδάτη ζωή του Πάνου Καμμένου προχωρά η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί αύριο, Κυριακή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από το φουσκωτό των 8,3 μέτρων που είχε μέχρι τώρα αλλά και ένα των 11,5 μέτρων, αγόρασε το εντυπωσιακό LayBack . Πρόκειται για μια Ferretti 68 που μπορεί να αγόρασε μεταχειρισμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ευκαταφρόνητο το ποσό των 530.000 ευρώ που κατέβαλε σύμφωνα με την ίδια πηγή για την αποκτήσει.

Μείζον ζήτημα προκύπτει αν επιβεβαιωθούν οι φήμες για την αγορά του πολυτελούς σκάφους καθώς από το τελευταίο «Πόθεν Έσχες» που έχει καταθέσει στη Βουλή δεν προκύπτει επ’ ουδενί δυνατότητα μιας τέτοιας αγοράς για τον Πάνο Καμμένο.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας δήλωσε εισοδήματα 72.000 ευρώ και άλλες 72.000 από είσπραξη ενοικίων. Επίσης, δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του ένα φουσκωτό 8,3 μέτρων και ένα αυτοκίνητο 4.970 κυβικών εκατοστών (σε ακινησία, εξαιτίας αδυναμίας πώλησής του). Ακόμη δήλωσε ότι είναι μέτοχος σε εμπορική ανώνυμη εταιρεία με κεφάλαιο εισφοράς 163.000 ευρώ. Όλα αυτά δεν δικαιολογούν την αγορά του μεταχειρισμένου Ferretti προς 530.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα με τις εργασίες συντήρησης στο σκάφος ο Πάνος Καμμένος σήκωσε άγκυρα και έβαλε πλώρη για τις Σποράδες. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο ίδιος και ο γιός του μπήκαν στο λιμάνι της Σκιάθου με ένα τέρνετ με σκοπό να προμηθευτούν βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Το υπερπολυτελές σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου, στο νησάκι Τσουγκριάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα