Όλα όσα είπε κατά την έξοδό της από το Τμήμα

«Κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες που ενδεχομένως έχουν ζήσει αντίστοιχα περιστατικά, να μιλήσουν, ώστε να σταματήσουμε τέτοιες καταστάσεις», ανέφερε η 24χρονη Γ. Μ. κατά την έξοδό της από το τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ειδικότερα σύμφωνα με το voria.gr, τα πρώτα λόγια της 24χρονης το πρωί που έφτασε στο Τ.Α. Λευκού Πύργου ήταν: «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου».

Σημειώνεται πως η 24χρονη Γ. Μ. μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου προκειμένου να καταθέσει σχετικά με το τι συνέβη με τον δικηγόρο του 27χρονου, ενώ βρέθηκε εκ νέου ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για συμπληρωματική κατάθεση, παρουσία ψυχολόγου.

Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της νεαρής γυναίκας, κάτι που είχε αιτηθεί ο ίδιος ο δικηγόρος της ώστε να διερευνηθούν τα μηνύματα και οι κλήσεις της ίδιας προς επιβεβαίωση της μαρτυρίας της.

Η νεαρή γυναίκα έδωσε διευκρινίσεις για όσα είχε αναφέρει στις προηγούμενες τρεις καταθέσεις της (δύο στην αστυνομία και μία στην ανακρίτρια), προκειμένου να «φωτιστούν» πτυχές της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα