Το μήνυμα που έστειλε ο CEO της Forthnet μετά την αποχώρησή του

από fimotro

Τέλος εποχής για τη Forthnet καθώς σήμερα επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Πάνου Παπαδόπουλου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, γέννημα θρέμμα της εταιρείας.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος συνέβαλε με καθοριστικό τρόπο, ως επικεφαλής της διοικητικής ομάδας της Fοrthnet, στην επιβίωση της εταιρείας παρά το ασφυκτικό καθεστώς με το οποίο λειτούργησε επί σειρά ετών και την αργόσυρτη διαδικασία εξεύρευσης στρατηγικού επενδυτή από τις τράπεζες, στην εύρεση του στρατηγικού επενδυτή και στη συμφωνία με τις δανείστριες τράπεζες.

Μετά την ανακοίνωση της προηγούμενης Τρίτης σχετικά με τις μεταβολές στο μετοχικό κεφάλαιο, αποχωρεί σήμερα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και από την εταιρεία, έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια, έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή του.

Σε αποχαιρετιστήρια δήλωσή του προς του εργαζόμενους και τους συνεργάτες της Fοrthnet, τόνισε τα εξής:

«Μία διαδρομή 30 ετών, που με κάνει να νιώθω αληθινά υπερήφανος για όλα τα μικρά και μεγάλα της επιτεύγματα, ολοκληρώνεται σήμερα. Έζησα τη σύσταση και την ανάπτυξη της Fοrthnet, συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη ενός ακαδημαϊκού spin-off που διαμορφώθηκε τελικώς σε μια από τις πιο μεγάλες και σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις. Στις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας δεκαετίας, σε μια περίοδο αρνητικού και ασταθούς μακροοικονομικού περιβάλλοντος, η εταιρεία, που πάντα ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί της, κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά να δημιουργήσει και πάλι αξία αλλά κυρίως να τοποθετηθεί στρατηγικά στο μέλλον. Έτσι, παρά τις αντιξοότητες, η Fοrthnet πέτυχε να προσελκύσει την είσοδο ενός σημαντικού στρατηγικού επενδυτή στο κεφάλαιό της. Εύχομαι από καρδιάς, η εταιρεία να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να επεκτείνεται, να μεγαλώνει και τα επόμενα χρόνια στους πολλά υποσχόμενους χώρους της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα