Τοmanifesto διαβάζει καθημερινά ο Αλέξης Τσίπρας

από fimotro

Είναι η μόνη καθημερινή εφημερίδα που τον ενδιαφέρει πραγματικά γιατί ασχολείται στα πρωτοσέλιδά της συνεχώς μαζί του

Δεν είχε συνηθίσει ο Αλέξης Τσίπρας να κυκλοφορούν καθημερινές εφημερίδες που να ασχολούνται μαζί του και να του κάνουν πολιτική κριτική για την ανυπαρξία του κόμματος του, του ίδιου προσωπικά και των στελεχών του σε σχέση με την δράση που ίδιος έχει αναλάβει ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μαθαίνουμε μαθαίνουμε ότι από τότε που κυκλοφόρησε η νέα καθημερινή εφημερίδα tomanifesto, ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ έχει ζητήσει να του στέλνουν το πρωτοσέλιδο στο e-mail και έχει απαιτήσει να Να συμπεριλαμβάνει την συμπεριλαμβάνεται η εφημερίδα, μέσα στο σ΄μα των εντύπων που καθημερινά του φέρνει ο αστυνομικός του στο σπίτι.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι λίγες οι φορές που είναι εκνευρισμένος με τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας, δείχνει ενδιαφέρον για τις πωλήσεις του manifesto και γενικά έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να δίνουν απαντήσεις και να βγάζουν ανακοινώσεις για τις αποκαλύψεις τηε εφημερίδας.

Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται για τις φιλικές προς αυτόν εφημερίδες που τον ξεσκονίζουν καθημερινά αλλά για τις εφημερίδες που πραγματικά είναι απέναντι του, του ασκούν κριτική, στηρίζουν την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, ειδικά τους μετριοπαθείς και αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα