Το ΚΚΕ κατηγορεί για κατάντια τον Λάκη Λαζόπουλο

από fimotro

Με αφορμή τις αναφορές του ηθοποιού και συγγραφέα Λάκη Λαζόπουλου για το ΚΚΕ και τη στάση του που κρατάει τις ημέρες αυτές γύρω από το θέμα της εισβολής στην Ουκρανία από τα ρωσικά στρατεύματα, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας απάντησε μέσα από τη ιστοσελίδα του 902.gr.

Τα σχόλια για τον Λάκη Λαζόπουλο ήταν βαριά καθώς σε ένα κομμάτι της απάντησης συγκρίνουν τα λόγια του με αυτά του καταδικασμένου για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ άλλων γίνονται αναφορές για «επιστράτευση» του κωμικού ενώ η σάτιρά του συγκρίνεται με ένα μέσο διαδικτυακό τρολ της ΝΔ.

Ολόκληρο το σχόλιο του ΚΚΕ στη σελίδα του αναφέρει τα εξής:

«Καιρό είχαμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε κάτι από τον Λάκη Λαζόπουλο για το ΚΚΕ. Έσπασε όμως τη σιωπή του για να «σατιρίσει» (;;;) τη στάση του ΚΚΕ όσον αφορά τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία. Αφού μας εκμυστηρεύεται ότι αντιλαμβάνεται την κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια στον πόλεμο, όπως την αντιλαμβάνεται ένα μέσο τρολ της ΝΔ στα social media («Το ΚΚΕ έτρεξε … στην ρώσικη πρεσβεία, διαμαρτυρήθηκε και μετά πήγαν κι απ’ την αμερικανική πρεσβεία γιατί αυτή τη βόλτα την κάνουν πάντα» έγραψε), μετά δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει η φράση «ούτε με τον Πούτιν ούτε με το ΝΑΤΟ» (πώς να την καταλάβει όταν κι αυτός έχει βάλει το χεράκι του για να σπρώχνει ο λαός ελπίδες και προσδοκίες σε κουτσά άλογα όπως ο Πούτιν, αλλά και το ΝΑΤΟ…) και καταλήγει με το… αστειάκι «το ΚΚΕ είναι ένα μαγαζί ανοιχτό που η κεντρική αντιπροσωπεία έχει κλείσει». Το θυμόμαστε αυτό περί «αντιπροσωπείας». Το έλεγε συχνά-πυκνά ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής… Πάντως, κανείς μας δεν πιστεύει ότι επιστρατεύτηκε ο Λαζόπουλος για κάποιο λόγο. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα ούτε για την «επιστράτευση», ούτε για το ποιος του δίνει φύλλο πορείας… Οποία κατάντια, βέβαια, αυτή η «επιστράτευση» να σε οδηγεί να εμφανίζεις ως σάτιρα τα χιλιοπαιγμένα επιχειρήματα των τρολ. Λάκη, μπορείς και καλύτερα!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα