Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Χορηγός Εκπαίδευσης στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α

από fimotro

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αθλητισμός και Εκπαίδευση»και του κοινωνικού μηνύματος «DualCareerinAthletics» (Διπλή Καριέρα για τον Αθλητή), το ΙΕΚ ΑΛΦΑβρίσκεται και φέτος στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, δημιουργώντας έγκαιρα τις προϋποθέσεις για τη μεταθλητική του καριέρα. Σε αυτήν την κατεύθυνση, παρέχει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής(Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α) δύο (2)πλήρεις υποτροφίεςσπουδών, διετούς φοίτησης, με στόχο να χορηγηθούν από την Ένωση σε μέλη της ή/και συγγενείς τους α’ βαθμού, με κοινωνικά κριτήρια.

 

Οι υποτροφίες αφορούν σε όλες τις ειδικότητες του κορυφαίου ΙΕΚσε Αθήνα,Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκηκαι για έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α, κ. Δημήτριος Γιαρένηςευχαρίστησε θερμά το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τη συνεπή και αδιάλειπτη στήριξή του στον Έλληνα αθλητή και την οικογένειά του.

Οι δικαιούχοι των υποτροφιών μπορούν να επιλέξουν σπουδές στην Προπονητική, τη Φυσικοθεραπεία, τη Διαιτολογία, την Αθλητική Δημοσιογραφίαή σε άλλη από τις 90 ακόμα περιζήτητες ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Χορηγίας Εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανακοινώνει την προσφορά ειδικών εκπτώσεωνσε όλα τα μέλη της Ένωσης που επιθυμούν να σπουδάσουν, καθώς και στους συγγενείς τους α’ βαθμού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές στα τμήματα Ιανουαρίου 2019:

 

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα