Στην Αγγλία γράφουν: “Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαίωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Με σχετική δήλωσή του στο Instagram, ο 52χρονος ανέφερε ότι είναι καλά και παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αναρρώσει και να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο για τους γύρω του.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ελλάδα έχει χτυπηθεί από πολλά κρούσματα, ενώ το παιχνίδι της Πέμπτης για το Europa League μεταξύ Ολυμπιακού και Γουλβς θα διεξαχθεί σε άδειο γήπεδο. Δεν υπάρχει ακόμη πληροφορία ότι η κατάσταση του Μαρινάκη θα έχει περαιτέρω αντίκτυπο στον αγώνα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 89 άτομα στην Ελλάδα που έχουν διαγνωστεί θετικά στον κορονοϊό. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν δει τεράστιες αυξήσεις στα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανό κάτι παρόμοιο να συμβεί και στην Ελλάδα.

Στην Τουρκία γράφουν: “Ο Πρόεδρος του παγκοσμίου φήμης συλλόγου, του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό! Αυξάνονται καθημερινά στον κόσμο τα κρούσματα και επηρεάζουν αρνητικά και το ποδόσφαιρο, καθώς ο ιός Covid-19 έπληξε και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Η επιδημία του κορονοϊού, που εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, έχει αρχίσει να επηρεάζει την Ευρώπη. Λόγω αυτής της επιδημίας, αποφασίστηκε να αναβληθούν πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη ή να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης και πρόεδρος του παγκοσμίου φήμης συλλόγου, του Ολυμπιακού, το ανακοίνωσε από τον λογαριασμό του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης”.