Τις δεύτερες εκλογές φοβάται ο Ανδρουλάκης

από fimotro

Του έρχονται μηνύματα από μετριοπαθείς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ότι θα ψηφίσουν τη ΝΔ για να συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα σοβαρό πρόβλημα που ήδη έχει εντοπίσει, θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Χιλιάδες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν το κόμμα τους στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, αλλά θα ψηφίσουν μαζικά τη ΝΔ στις δεύτερες εκλογές αφενός για να χάσει και να συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου για να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ και να μην κληθεί το ΠΑΣΟΚ να μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας. Οι ψηφοφόροι που εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό κινούνται στον χώρο του κέντρου, είναι πιο κοντά στην εκσυγχρονιστική τάση και βλέπουν θετικά τον Κ. Σημίτη και τον Ε. Βενιζέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει συζητήσει το θέμα με τους συνεργάτες και τους επιτελείς του, αλλά όσο δεν ενισχύει την κυβερνησιμότητα του κόμματός του, δεν μπορεί να βρει άμεση και ξεκάθαρη λύση. Ο κίνδυνος να υπάρξουν μαζικές διαρροές προς τη ΝΔ είναι μεγάλος και ο φόβος να πέσει το ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφια ποσοστά είναι υπαρκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα