Τήνος: Μεγάλο φαβορί στις δημοτικές εκλογές ο Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος

από fimotro

Είναι πιθανό να κερδίσει από τον πρώτο γύρο των εκλογών

Το fimotro λίγους μήνες πριν τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζει τα ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες ενόψει των Δημοτικών εκλογών. Μεγάλο φαβορί στο νησί της Τήνου είναι ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος, ο οποίος εκλέχθηκε για πρώτη ανώτατος τοπικός άρχοντας του νησιού σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ακόμα και σήμερα είναι ο νεότερος δήμαρχος που είχε ποτέ το νησί. Πτυχιούχος Νομικής με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο στη Βρετανία και υποψήφιος διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο Εργασιακό Δίκαιο, ασκεί μάχιμη δικηγορία στην Τήνο από το 2004.

Η ρευστή κατάσταση που επικρατεί στην δημοτική αντιπολίτευση δημιουργεί πρόβλημα αξιοπιστίας στους άλλους Δημοτικού συνδυασμούς. Ο Δήμαρχος Τήνου μέσα από το έργο που έχει παρουσιάσει εμφανίζεται σήμερα όχι απλά το φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές, αλλά να τις κερδίσει από τον πρώτο γύρο. Σοβαρή εναλλακτική πρόταση από άλλον υποψήφιο Δήμαρχο δεν υπάρχει και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις Δημοτικές εκλογές της Τήνου.

Υπενθυμίζεται ότι Γιάννης Σιώτος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε κερδίσει από την πρώτη Κυριακή. Δείτε τα αποτελέσματα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα