Τηλέμαχος Λαβίδας: Είμαι αθώος

από fimotro

Την αθωότητά του διακήρυξε, μέσω του δικηγόρου του, ο Τηλέμαχος Λαβίδας, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της δίκης του σε Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, που ξεκί- νησε χθες.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του, Jonathan R.Streeter, σε δήλωσή του ενόψει της ακροαματικής διαδικασίας, αναφέρει ότι ο πελάτης του είναι αθώος και είναι ψευ- δές ότι κατηγορείται για συμμετοχή στη διεθνή ομάδα εκμετάλλευσης εμπιστευ- τικών εταιρικών πληροφοριών (inside information scheme).

Επίσης, ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο ένας και μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας (είναι ο Μαρκ Ντεμάν-Ντεμπί) είναι επι της ουσίας αναξιόπιστος. Όπως αναφέ- ρει, ο Τηλέμαχος Λαβίδας αντιμετωπίζει κατηγορίες, “που σχετίζονται μόνο με πι- θανολογούμενη διαβίβαση εμπιστευτι- κών πληροφοριών για μία και μόνο αμε- ρικανική εταιρεία προς ένα και μόνο άτο- μο, χωρίς οι εισαγγελικές αρχές να συν- δέουν τον κ. Τηλέμαχο Λαβίδα με κανένα άλλο άτομο ή περιστατικό”. Υπενθυμίζεται πως οι Γιώργος Νίκας και Τηλέμαχος Λαβίδας κατηγορούνται για το σκάνδαλο Insider Trading.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα