Τι απαντούν κύκλοι του υπουργού Δικαιοσύνης στα fake news του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Η εν εξελίξει επιχείρηση του ΣΥΡΙΖΑ να κυλήσει την πολιτική ζωή του τόπου στον βούρκο επιχειρεί να εμπλέξει και τον υπουργό Δικαιοσύνης, διά της συζύγου του, στη λογική μιας δήθεν διασπάθισης δημοσίου χρήματος και την δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος των στελεχών της Ν.Δ και της κυβέρνησης, σερβίροντας ξαναζεσταμένο φαγητό και μάλιστα για θέματα που έχουν απαντηθεί στο παρελθόν με απόλυτη σαφήνεια.

Κύκλοι του υπουργού Δικαιοσύνης επανέρχονται με αφορμή την προσπάθεια να επανέλθει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο δημοσίευμα αναφορικά με την εταιρική σχέση της συζύγου του και το κατά πόσο αυτή είχε δηλωθεί στο Πόθεν Έσχες σε συνδυασμό με την υπόθεση του πρώην βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση.

Και ξεκαθαρίζουν ότι :

Α) Η εν λόγω εταιρεία συστάθηκε το 2016 και είχε αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων. Ουδεμία σχέση είχε με διαχείριση κόκκινων δανείων, όπως παραπλανητικά αναφέρεται σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.
Β) Με την αποχώρηση της εταιρείας της συζύγου του Υπουργού από το εν λόγω εταιρικό σχήμα, δεν υφίσταται ουδεμία κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα ήδη από το 2020.
Γ) ‘Όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Υπουργού έχουν δηλωθεί κανονικά στις δηλώσεις πόθεν έσχες.

Και αυτό προκειμένου να αποτυπωθεί η αλήθεια και να σταματήσουν τα fake news, η λάσπη κι η προσπάθεια δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα