Τι αναφέρει στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης

από fimotro

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε βάρος του οποίου υπήρξε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και απόπειρα της ίδιας πράξης κατά συρροή, στην απολογία του αναφέρει πως είναι «θύμα συκοφαντίας».

Συγκεκριμένα, στο υπόμνημα που κατέθεσε κατά την απολογία του ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, παραθέτει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, δίνει μια διαφορετική εκδοχή όχι μόνο για τις καταγγελίες για τις οποίες του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά και για εκείνες που ήταν ποινικά αδιάφορες στον εισαγγελέα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε καταγγείλει δημόσια ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπορέπειάς της. Ο ίδιος, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση και ποτέ δεν έγινε κάτι χωρίς την θέλησή της.

“Θύμα συκοφαντίας, από πρόσωπα που θέλουν να ακουστούν τα ονόματά τους”

Όσον αφορά στις καταγγελίες που του αποδίδονται υποστηρίζει μεταξύ άλλων σύμφωνα πάντα με το Mega ότι: «Είμαι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στην δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι. Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων. Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στην γυναίκα και την γενετήσια ελευθερία».

Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έπεισε τον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη, και η δικογραφία βρίσκεται πλέον στα χέρια του ανακριτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα