Θριάσιο: Η απάντηση της διοίκησης στις καταγγελίες περί νοσηλείας ασθενών σε κοντέινερ

από fimotro

«Με απόλυτη ασφάλεια γίνεται η νοσηλεία των ασθενών στο Νοσοκομείο Θριάσιο και σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών, καθώς τηρούνται όλοι οι κανόνες και οι διαδικασίες που έχει θέσει σε ισχύ η Διοίκηση και το επιστημονικό συμβούλιο του Νοσοκομείου», απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου, με αφορμή δημοσιεύματα.

Σημειώνει ότι στο νοσοκομείο έχει δημιουργηθεί χώρος εξέτασης περιστατικών θετικών στον κορονοϊό ως επέκταση του χώρου των ΤΕΠ, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, προκειμένου να εξετάζονται και να αντιμετωπίζονται οι θετικοί στη νόσο ασθενείς με ασφάλεια. Προσθέτει ότι όσοι ασθενείς χρήζουν εισαγωγής, μεταφέρονται στις κλίνες covid του νοσοκομείου στον τέταρτο όροφο βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Καταλήγει ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ με απόλυτη ασφάλεια ένα περιστατικό non-covid το οποίο είναι δηλωμένο στην πλατφόρμα του ΕΚΑΒ.

Θριάσιο: Τι κατήγγειλε νωρίτερα ο πρόεδρος των εργαζομένων

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (15/11) στο OPEN, ο πρόεδρος των εργαζομένων του εν λόγω νοσοκομείου, Μανώλης Βαρδαβάκης, ανέφερε ότι στην τελευταία εφημερία υπήρξαν τρεις ασθενείς με κορονοϊό οι οποίοι νοσηλευτήκαν σε κοντέινερ στο προαύλιο του νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα