Θέλει πολύ μεγάλο θράσος ένα κόμμα που κυβέρνησε τη χώρα για 20 ολόκληρα χρόνια, ανεβακατέβαζε διοικήσεις στις κρατικές εκείνη την περίοδο τράπεζες και έπαιζε σημαντικό ρόλο στο διορισμό προσώπων στην Attica Bank μέχρι και το 2014, όταν συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά, να αναζητά ευθύνες σε άλλα πολιτικά κόμματα. Κι όμως με σημερινή του ανακοίνωση επιρρίπτει ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τους υπουργούς Νίκο Παππά και Χρήστο Σπίρτζη για όσα περιγράφει το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής. Αναδημοσιεύουμε ολόκληρη την ανακοίνωση από το ΓραφείAttica Bankο Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

Το πόρισμα των ελεγκτικών αρχών για την Τράπεζα Αττικής ΑΤΤ -10,00% είναι άκρως αποκαλυπτικό.

Η ΣΥΡΙΖΑ Bank (ελέω κ. Σπίρτζη) δανείζει προνομιακά εν μέσω των capital controls τον ΣΥΡΙΖΑ εργολάβο και με σκανδαλώδες επιτόκιο, προκειμένου να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ channel.

Και τον στηρίζουν με αναθέσεις έργων, ακόμη και με την μέθοδο της κατάτμησης (ελέω κ. Σπίρτζη).

Όλως τυχαίως το Υπουργείο Επικράτειας φροντίζει να μην ελέγξει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια, και να μην ενημερωθεί για την εμπλοκή του εργολάβου-καναλάρχη σε υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής. Τα βρίσκει μάλιστα όλα «αγγελικά πλασμένα».

Το τρίγωνο της διαπλοκής αποκαλύπτεται πλήρως.

Η ευθύνη όμως έχει όνομα και επώνυμο: Αλέξης Τσίπρας”.

Και καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ με ένα υστερόγραφο : “κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για την Τράπεζα Aττικής. Πολύ εξασθενισμένη η μνήμη του ως φαίνεται τελευταία, εκτός αν νομίζει ότι βρίσκεται στην χώρα των λωτοφάγων”.

Σ.Σ. Fimotro :
Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτή τη χώρα που ζούμε. Το ΠΑΣΟΚ που εξέθρεψε φαινόμενα τύπου Αγροτικής και διέλυσε την Αττικής να ρίχνει τις ευθύνες σε άλλα κόμματα. Τυχαίο ότι σε όλα τα γκάλοπ βολοδέρνει στο 4% με 5%;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα