Θετική εικόνα απ΄τα δωρεάν drive through τεστ στη Γλυφάδα

από fimotro

Αισιόδοξο μήνυμα έφεραν τα αποτελέσματα των 870 τεστ κορονοϊού που πραγματοποιήθηκαν στους δρόμους της Γλυφάδας, σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γ. Παπανικολάου, ανέφερε πως από τους 870 ελέγχους, προέκυψαν μόλις 2 θετικά στον κορονοϊό τεστ.

«Μια καλή είδηση είχαμε σήμερα.

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί drive through εξέταση για τον κορονοϊό, μέσω αυτοκινήτου δηλαδή, με rapid test τελευταίας γενιάς, για τους κατοίκους της Γλυφάδας, δωρεάν για όλους.

Τα αποτελέσματα μας χαροποίησαν πολύ.

Από τους 870 συμπολίτες μας που έκαναν το τεστ, μόλις δύο βρέθηκαν θετικοί.
Πρόκειται για δύο άνδρες με μέση ηλικία τα 52 έτη.
Έχουν ήδη ειδοποιηθεί και τους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι ενθαρρυντικά σε σχέση με την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας στην πόλη μας και την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή μας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεχίσουμε το ίδιο και περισσότερο ακόμα αυστηρά, για να παραμείνει χαμηλά το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το εξαιρετικά ικανό και ευγενικό προσωπικό του.
Δεν ήταν καθόλου απλή η επιτυχία του απαιτητικού αυτού εγχειρήματος, που ολοκληρώθηκε μέσα σε πέντε μόλις ώρες, ομαλά και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα