Θεσσαλονίκη: Ενοχή του 48χρονου για τον βιασμό των 4 κοριτσιών- φίλων των παιδιών του, πρότεινε η εισαγγελέας

από Philippos

Την ενοχή του 47χρονου πατέρα για τη σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών που ήταν φίλες των παιδιών του, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Κατηγορείται για βιασμό, τετελεσμένο και σε απόπειρα, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

“Έχει συμπεριφορά ανθρώπου που προσπαθεί να προσεγγίσει τα παιδιά με πλάγιο τρόπο”, ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός και επισήμανε ότι:

“Τα παιδιά είπαν λεπτομέρειες, αλλά όχι υπερβολικές που είναι συμβατές με τις πράξεις που θα μπορούσαν να έχουν υποστεί. Εξετάστηκαν από ψυχολόγο- πραγματογμνωμονα. Όλα τα παιδιά είχαν αντιληπτική ικανότητα. Τα άφησαν αυθόρμητα να καταθέσουν. Τα παιδιά είπαν την αλήθεια”.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι:

“Πότε δεν προσέγγιζα παιδιά με οποιοδήποτε τρόπο, όταν έρχονταν σπίτι μου”.

Απαντώντας στη σχετική ερώτηση του προέδρου του δικαστηρίου, ο 47χρονος ανέφερε ότι τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια προχώρησαν στις καταγγελίες γιατί ζήλευαν την οικογενειακή του κατάσταση και την καλή σχέση που είχε με την κόρη του.

“Ήταν ταραγμένος ο ψυχισμός τους, από οικογένειά θέματα. Έβλεπαν την δική μας οικογενειακή κατάσταση, είχαμε ένα όμορφο σπίτι” ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων .

Την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας δήλωσε ότι είναι αθώος. “Κατηγορούμαι άδικα. Δεν έχω κάνει καμία από αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις που μου αποδίδονται” ανέφερε ο κατηγορούμενος κατά την έναρξη της δίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα