Θεοδωρικάκος: Με τον Μητσοτάκη με συνδέει μια πανίσχυρη σχέση

από fimotro

Χωρίς αιχμές και πικρίες ολοκληρώθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο απερχόμενος υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε την προσήλωσή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη . ” Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουμε μια πανισχυρη σχέση που δεν αφορά τη συχνότητα αλλά την ποιότητα που οικοδομήθηκε πολυ πριν γίνει πρωθυπουργός και πριν ακόμη γίνει προεδρος της ΝΔ”.

Αναφέρθηκε στον υπέροχο, όπως ον χαρακτήρισε, κόσμο της ΝΔ, ο οποίος ” Με έχει συνδέσει με τον κ Μητσοτακη “και επεσήμανε ακόμη ότι στη διάρκεια της θητείας του ακολουθησε παντα την κυβερνητική πολιτική σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό και τους συναδέλφους του υπουργους.

Επιπλέον, ο κ. Θεοδωρικάκος έκανε μια σύντομη αναδρομή στο υπουργικό του έργο, αλλά και στις δράσεις προστασίας των πολιτών και των εργαζομένων στην περίοδο της πανδημίας, ευχαριστώντας τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες για την στενή του συνεργασία. Μάλιστα, καλωσόρισε τους κ. Βορίδη, Πέτσα και Καλαφάτη και δήλωσε διαθέσιμος σε οτιδήποτε χρειαστούν, ενώ απηύθυνε και ένα σιβυλλικό μήνυμα προς τους συνεργάτες του, σημειώνοντας πως «ξέρω ότι δούλεψαν πολύ σκληρά κουράστηκαν αλλά ας προετοιμαστούν να κουραστούν περισσότερο από εδώ και πέρα».

Από πλευράς του, ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του επέδειξε αναθέτοντας τα νέα του καθήκοντα και κατέληξε λέγοντας πως «εδώ δεν υπάρχει κανενός είδους μεταβολή, εδώ υπάρχει συνέχεια του κυβερνητικού έργου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα