Θεοδωρικάκος για αναρτήσεις στα social media:  Από τα fake news στις αληθινές ιστορίες

από fimotro

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παραβρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με θέμα την οδική ασφάλεια. Στον χαιρετισμό του, ο Υπουργός δεν άφησε ασχολίαστη  μια  φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα socialmedia και η οποία παραποιούσε σκόπιμα τον ρόλο  των αστυνομικών.  Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί μοίραζαν εμφανέστατα σε μαθητές φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και δεν έκαναν όπως ανέφερε το σχόλιο κάτω από την φωτογραφία ελέγχους για πιστοποιητικά self test.  Ο κ. Θεοδωρικάκος,  χαρακτήρισε απαράδεκτη την ενέργεια που είχε στόχο να ρίξει το ηθικό του έλληνα αστυνομικού που προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο.

Σε άλλο μέρος της ομιλίας του, ο Υπουργός αναφέρθηκε  στον πρωταθλητής μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Αντώνη Τσαπατάκη –που ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση-   λέγοντας ότι είναι  τιμή  για την Ελληνική Αστυνομία να τον έχει στους κόλπους της. Μάλιστα ο κ. Θεοδωρικάκος θύμισε στο ακροατήριο την ανάρτηση που είχε κάνει στα social media ο χάλκινος παραολυμπιονίκης:

«Πριν από 15 χρόνια έκανα τους γονείς μου, ιδίως την μάνα μου, να κλαίνε για αυτό που προκάλεσα σε εμένα. Σήμερα όμως τους κάνω να χαμογελούν πιο πολύ απ´ όσο πόνεσαν τότε. Έδωσα μάχη όλα αυτά τα χρόνια που πάλεψα να ανέβω στο βάθρο  στο κάθε «βάθρο» της ζωής…». Η συγκεκριμένη αναφορά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε αίσθημα συγκίνησης σε όσους ήταν στο αμφιθέατρο του «Ελληνικού Κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα