«Θέλεις #ζωη_στη_Βουλη;»: Το προεκλογικό σποτ της Κωνσταντοπούλου

από fimotro

Την προεκλογική της καμπάνια με το hashtag «θέλεις #ζωη_στη_Βουλη;» εγκαινίασε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο σχετικό προεκλογικό βίντεο εμφανίζεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου να αναφέρει: «Πριν από 4 χρόνια προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υπερασπιστώ  αυτά που μου εμπιστεύθηκες και που ορκίστηκα να προασπίσω: την πατρίδα μας, την δημοκρατία, την ζωή μας. Είπα και έκανα, από τη θέση της Προέδρου της Βουλής, αυτά που πίστευα και πιστεύω. Αυτά που θα έκανες και θα έλεγες και εσύ αν ήσουν στη θέση μου στη Βουλή».

Στην καμπάνια υπάρχουν βίντεο από την κοινοβουλευτική θητεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Θυμίζουμε τι έγινε και τι μπορεί να γίνει. Θυμίζουμε τι έγινε και κοιτάμε μπροστά. Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Για το μέλλον που μπορούμε να διεκδικήσουμε μαζί. Για τον κόσμο που μπορούμε να αλλάξουμε μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα