Θεατρινισμοί Τσίπρα αλα Βαρουφάκη – Αναζητά ταυτότητα μέσα από την τοξικότητα

από fimotro

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα τον Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε πριν από λίγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ.Οικονόμου με αφορμή τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, τις παρεμβάσεις Ντογιάκου και τα όσα δήλωσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Γ. Οικονόμου σημείωσε με έμφαση ότι: «Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, έναν πρώην Πρωθυπουργό, να αντιλαμβάνεται ότι τέτοιους είδους θεατρινισμοί ταιριάζουν περισσότερο σε κάποιον σαν τον κ. Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι οι δύο τους εξακολουθούν να μοιάζουν σε πολλά.

Εν κατακλείδι, υπογράμμισε, πως: «Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να τιμούν την Δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι σύμφωνες με τις επιδιώξεις τους. Αντίθετα, η Κυβέρνηση σέβεται και τιμά σταθερά την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία: χωρίς ιδιοτελείς προϋποθέσεις, υποσημειώσεις και αστερίσκους. Εμείς σταθερά με τους κανόνες και τους θεσμούς της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα