Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου

από Philippos

Την αποδοκίμασαν άγρια πολίτες – Εξαιρετικά πιθανό να ασκηθούν νέες διώξεις

Την πύλη της ΓΑΔΑ πέρασε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, προκειμένου να καταθέσει μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα. Πιθανές νέες διώξεις.

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου η Δήμητρα, είναι το τελευταίο άτομο από το οποίο θα πάρουν κατάθεση οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, πριν παραδώσουν το πόρισμα και τα αποτελέσματα των καταθέσεων, που βρήκε νεκρή την Ίριδα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ στις 12:00, προκειμένου να καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά και την ιατροδικαστική έκθεση που έδειξε ότι τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας από την Πάτρα δολοφονήθηκαν.

Κατά πληροφορίες, το πόρισμα Καρακούκη – Καλoγρηά, λειτουργησε ως καταλύτης και επιτάχυνε τις διαδικασίες ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών. Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας θεωρούν ότι έχουν πλέον βάλει στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες διώξεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου και εκτιμάται ότι άμεσα θα κλείσει και η δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα