Θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό, αλλά με Μπαρτζώκα δεν πάνε πουθενά

από fimotro

Το πλάνο της επόμενης μέρας περιλαμβάνει επενδύσεις και σοβαρό προπονητή για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Απογοητευμένοι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τα τραγικά λάθη του Μπαρτζώκα που οδήγησε την ομάδα στην αυτοκτονία, αλλά και πεισμωμένοι να ενισχύσουν την ομάδα του Ολυμπιακού με επενδύσεις και μετεγγραφές είναι οι Αγγελόπουλοι που έζησαν μέχρι το δευτερόλεπτο το μεγάλο παιχνίδι με την Εφές.

Πεισμωμένοι ότι του χρόνου η ομάδα του Ολυμπιακού θα είναι ακόμα καλύτερη με τις προσθήκες που θα γίνουν, οι Αγγελόπουλοι ακούν απόψεις,  αφουγκράζονται τα “θέλω” των Ολυμπιακών και είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα για να ξαναπάνε το χρόνου στο επόμενο final four.

Εάν βολευτούν στον φτηνό Μπαρτζώκα που ζητά παίκτες οικονομικούς, θα χάσουν την επόμενη μέρα. Εάν όμως επενδύσουν σοβαρό προπονητή τότε θα αλλάξουν επίπεδο και με τις κατάλληλες μετεγγραφές θα ετοιμάσουν την ομάδα του μέλλοντος.

Με Μπαρτζώκα πάντως καμία σοβαρή ομάδα δεν κάνει μελλοντικό προγραμματισμό. Αν θέλει να μείνει για βοηθός, ας μείνει να βοηθήσει. Για πρώτος προπονητής μόνο σε ομάδα…. Γ’ εθνικής. Εμείς τα γράφαμε αλλά γινόμασταν κακοί. Τώρα συμφωνούν μαζί μας σχεδόν όλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα