Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Κρεγκ μετά την επερχόμενη 25η ταινία Μποντ (και πέμπτη για τον ίδιο) κρεμάει το πανάκριβο μαύρο σμόκιν του θρυλικού 007. Ήδη μάλιστα έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι, ακόμα και γυναικεία γεγονός που έχουν απορρίψει οι δημιουργοί του θρυλικού franchise.

Περνώντας λοιπόν στο δια ταύτα, τις τελευταίες ώρες ένα δημοσίευμα του The Vulcan Reporter, που πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου, έρχεται να ταράξει τα νερά για τα καλά και να τρελάνει όλους τους φαν του Βρετανού πράκτορα.

Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, φημολογείται ότι το στούντιο βρήκε ήδη τον επόμενο Τζέιμς Μποντ στον πρόσωπο του Τομ Χάρντι!

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο σταρ του Venom, Τομ Χάρντι, φέρεται να πήρε τον πολυπόθητο ρόλο τον Ιούνιο, έπειτα από μια επιτυχημένη οντισιόν. Μάλιστα το στούντιο επρόκειτο να ανακοινώσει τα ευχάριστα το Νοέμβριο με την πρεμιέρα του «No Time to Die», ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού τούς έχει κάνει να το ξανασκεφτούν και να περιμένουν λίγο για παν ενδεχόμενο! Έτσι, σύμφωνα με τις φήμες η αποκάλυψη ενδέχεται να γίνει τον Δεκέμβριο ή στις αρχές του 2021.

Για την ιστορία, μερικά από τα διάσημα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον ρόλο του 007 είναι εκείνα των Τομ Χίντλεστον, Τζέιμς Νόρτον, Ίντρις Έλμπα, και άλλων. Θυμίζουμε ότι και το όνομα του Τομ Χάρντι έχει ακουστεί κατά καιρούς και οι φαν έχουν αντιδράσει πολύ θετικά.

Το μόνο που απομένει να δούμε λοιπόν είναι αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη φήμη…