Μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ έγινε και με τους λανθασμένους χειρισμούς του εκπροσώπου Τύπου Ν. Ηλιόπουλου

Σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βρει αντιπολιτευτικό βηματισμό αλλά τα εσωκομματικά προβλήματα που πρέπει να επιλύσει δεν τον αφήνουν να ξεπεράσει την εσωστρέφεια και σε μια περίοδο που χρειάζεται στροφή στον μεσαίο χώρο στον οποίο έχει κυριαρχήσει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ ήρθε χθες (από το πουθενά) το βίντεο με τον Πολάκη για να δημιουργήσει επιπλέον ζητήματα στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον αρχηγό του.

Ο Πολάκης είπε την αλήθεια, μόνο που την αλήθεια αυτή προσπαθεί επί 2 χρόνια να διαψεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να αναιρεί τον εαυτό του και να δημιουργείται σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στον ίδιο τον Α. Τσίπρα και το κόμμα του. Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι αυτό που δημιουργείται στον ΣΥΡΙΖΑ από τέτοιες δηλώσεις επιβεβαιώνοντας με τον πιο καθαρό τρόπο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο κυρίαρχη δύναμη στο χώρο του πολιτικού κέντρου, αλλά έχει πλέον τις προϋποθέσεις να καταστεί και πλειοψηφικό ρεύμα στη κοινωνία ως φορέας της αλλαγής και των μεταρρυθμίσεων.

Σε όλα αυτά εάν έρθει να προστεθεί και το νέο πολιτικό λάθος του Ηλιόπουλου που ήθελε να… μονομαχήσει χωρίς λόγο με τον Ν. Χατζηνικολάου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε χαμένος στη διαμάχη με τον Νίκο Χατζηνικολάου και κανένας δεν κατάλαβε γιατί άνοιξε μια τέτοια κόντρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στο όνομά του, χρεώνοντάς του σύγκριση της τραγωδίας στο Μάτι με την πανδημία. Δουλειά του εκπροσώπου Τύπου είναι να κλείνει μέτωπα και όχι να τσακώνεται με εκδότες και δημοσιογράφους. Λάθος του η διαμάχη με τον Ν. Χατζηνικολάου.

Τελικά ο Ηλιόπουλος εξέθεσε πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα!

Μάλιστα η συγκεκριμένη ερώτηση τέθηκε και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ. Ο Νάσος Ηλιόπουλος, που ποτέ δεν είχε κάνει τέτοια δήλωση, απαίτησε από τον Νίκο Χατζηνικολάου τη συγγνώμη του, κάτι που ο γνωστός παρουσιαστής έκανε. Μόνο που δεν έμεινε σε αυτό. Εντόπισε σχετική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, επίσης στον ΑΝΤ και στο Γιώργο Παπαδάκη, όπου ο πρώην πρωθυπουργός συνέκρινε τους νεκρούς στο Μάτι με εκείνους της πανδημίας. Άθελά του, λοιπόν, ο Νάσος Ηλιόπουλος αντί να τον προστατεύσει έκαψε τον Αλέξη Τσίπρα.

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα