Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στη Μητρόπολη για τις λεπτομέρειες της κηδείας οι γιοι του, Φίλιππος και Νικόλαος

από Philippos

Στην Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας σήμερα (13.01.2023) στις 10.30 το πρωί, όπου μαζί με τους υπεύθυνους ιερείς, οργάνωσαν τα διαδικαστικά για την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, που θα γίνει την Δευτέρα.

Στην Μητρόπολη παρευρέθηκαν μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας. Ανάμεσά τους δύο από τα παιδιά του Κωνσταντίνου, ο Νικόλαος και ο Παύλος, που συνομίλησαν με τους ιερείς για περίπου 40 λεπτά, ώστε τη Δευτέρα να γίνουν όλα σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Έπειτα, η οικογένεια βγήκε από την πλαϊνή πόρτα της Μητρόπολης και επισκέφτηκε το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, όπου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, έως τις 10. Εκεί, οι πόρτες έκλεισαν και τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας μίλησαν με τρεις ιερείς για την οργάνωση της τελετής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα