Τέλος η Λοίζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Τεράστιο πλήγμα για τις επιλογές του Τσίπρα οι αποκαλύψεις για την παράνομη σύνταξη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Μετά την κυκλοφορία των δημοσιευμάτων για τη σύνταξη της μητέρας της η Μυρσίνη Λοΐζου υπέβαλλε την παραίτησή της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το σάλο των δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία, είχε καταδικαστεί επειδή λάμβανε επί 5,5 χρόνια παρανόμως την σύνταξη της μητέρας της, Μυρσίνη Λοΐζου αποφάσισε να αποσυρθεί από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η κυρία Λοΐζου, καταδικάστηκε το 2017 σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει το θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα 52.000 ευρώ για 69 μήνες, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και επειδή δεν έχει πληρώσει μέχρι και σήμερα, το ποσό, με τις προσαυξήσεις, ανέρχεται στα 94.000 ευρώ.

Η εφημερίδα δημοσιεύει και έγγραφο με την απόφαση του Εφετείο που καταδίκασε την Μυρσίνη Λοΐζου σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομη είσπραξη της σύνταξης της μητέρας της.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, σε βάρος της κυρίας Λοΐζου εκκρεμεί δίκη για χρέη προς το Δημόσιο, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, όμως αναβλήθηκε για τις 14 Μαΐου, δηλαδή περίπου δύο εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα