Τα θερμά λόγια του Πέτσα για τον Θεοδωρικάκο

από fimotro

Παρέδωσε το “Αντώνης Τρίτσης” με διασφαλισμένους πόρους 2,5 εκ. ευρώ

Γενικά στην πολιτική, όπως και στη ζωή, οι σχέσεις πρώην και νυν δεν είναι και οι καλύτερες. Στην πολιτική ειδικότερα είναι λίγα και τα παραδείγματα που συνεχίζονται από τον επόμενο οι επιλογές του προηγούμενου. Συνήθως ο καθένας θέλει να βάλει τη… δική του υπογραφή. Η κυβέρνηση της ΝΔ και το υπουργείο Εσωτερικών αποτελούν εξαιρέσεις.

Ο Στέλιος Πέτρας μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Τάκη θεοδωρικάκο και το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που του παρέδωσε. Όπως καλά λόγια είχε για τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και ο Διονύσης Χατζηδάκης, γραμματέας Αυτοδιοίκησης του κυβερνώντος κόμματος.

Και οι δύο, σε διαδικτυακή εκδήλωση για την ενημέρωση των βουλευτών σχετικά με τα έργα που έχουν ενταχθεί στο «Αντώνης Τρίτσης», ευχαρίστησαν τον Τάκη Θεοδωρικάκο. Γιατί παρέλαβε το «Φιλόδημος 1» χωρίς πόρους και με τα έργα που είχαν ενταχθεί στον αέρα και παρέδωσε, εν μέσω πανδημίας, το Αντώνης Τρίτσης» με διασφαλισμένους πόρους 2,5 εκ. ευρώ!

Με τη σειρά του ο πρώην υπουργός Εσωτερικών ευχαρίστησε τον Στέλιο Πέτσα γιατί συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις στον νευραλγικό τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα