Τα τέσσερα κρυπτονομίσματα που εκτοξεύτηκαν έως 340% τον Νοέμβριο

από fimotro

Παρά τη διόρθωση που σημειώνει η αγορά κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες δύο εβδομάδες, υποχωρώντας από τα ιστορικά υψηλά, το φαινόμενο των κρυπτονομισμάτων που πολλαπλασιάζουν την αξία τους και κάνουν αισθητή την παρουσία τους, συνεχίζεται. Avalanche, Crypto.com Coin, Elrond και Decentraland είναι τα τέσσερα κρυπτονομίσματα που πηγαίνουν κόντρα στην πτώση της αγοράς, εμφανίζοντας άνοδο άνω του 340% στο μήνα.

Τα Avalanche και Crypto.com Coin ξεπέρασαν σε κεφαλαιοποίηση το Shiba Inu, το οποίο υποχωρεί κατά 20% σε μία εβδομάδα. Το Avalanche κατάφερε να ανέβει στην 11η θέση της λίστας με τα μεγαλύτερα crypto, με την κεφαλαιοποίησή του στα 26 δισ. δολάρια και ακολουθεί το Crypto.com Coin στη 12η θέση με κεφαλαιοποίηση κοντά στα 24 δισ. δολάρια.

Crypto.com Coin: Η πιο εντυπωσιακή κίνηση είναι αυτή του Crypto.com Coin (CRO), του token της πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, κατά 100% σε μία εβδομάδα και 340% μέσα στον Νοέμβριο. Η Crypto.com υπέγραψε τη μεγαλύτερη συμφωνία ονοματοδοσίας γηπέδου όλων των εποχών για το γήπεδο Staples Center της κορυφαίας σε δημοτικότητα ομάδας του NBA, Los Angeles Lakers. Για να αλλάξει η ονομασία του γηπέδου των Lakers σε Crypto.com για τα επόμενα 20 χρόνια, η εταιρεία θα καταβάλει το αστρονομικό ποσό των 700 εκατ. δολαρίων.

Το token της πλατφόρμας συναλλαγών και επενδύσεων από τη Σιγκαπούρη προσελκύει το ενδιαφέρον των επενδυτών μετά το super deal με τους Lakers γιατί δίνει την εντύπωση ότι η πλατφόρμα έχει μεγάλες προσδοκίες. Η αλλαγή του ονόματος του γηπέδου θα γίνει την ημέρα των Χριστουγέννων και η Crypto.com ποντάρει πολλά σε αυτή την προωθητική ενέργεια. Το ερώτημα είναι για πόσο θα συνεχιστεί η εκτόξευση της τιμής του CRO.

Avalanche: Το Avalanche είναι ένα ακόμη crypto που θέλει να εκθρονίσει το Ethereum. Η τιμή του AVAX εκτοξεύθηκε κατά 77% μέσα στο Νοέμβριο, μετά τη συμφωνία της εταιρείας Ava Labs που το δημιούργησε με την Deloitte. Στις 16 Νοεμβρίου, η Deloitte ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία με την Ava Labs, μέσω της οποίας θα δημιουργηθεί μία πλατφόρμα αντιμετώπισης των επιπτώσεων φυσικών καταστροφών και ακραίων καιρικών φαινομένων. Η πλατφόρμα «Close As You Go» θα χρησιμοποιεί το blockchain του Avalanche και θα βοηθά τους αξιωματούχους της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης αλλά και τους τοπικούς παράγοντες να απλοποιούν και να εξορθολογίσουν τις αιτήσεις αποζημίωσης από καταστροφές που υποβάλλονται στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Κρίσεων των ΗΠΑ, FEMA.

Elrond: Κέρδη 100% έφτασε να σημειώνει μέσα στον Νοέμβριο το κρυπτονόμισμα Elrond (EGLD) την περασμένη Τρίτη, πριν υποχωρήσει ελαφρώς από τα 538 δολάρια στα 454 δολάρια. Ένας από τους βασικούς λόγους της εκτίναξης της τιμής του είναι το πρόγραμμα ρευστότητας ύψους 1,29 δισ. δολαρίων που ξεκίνησε με στόχο τη στήριξη και ώθηση του αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου Maiar που ετοιμάζει η πλατφόρμα. Περίπου 282 εκατ. δολάρια θα διανεμηθούν κατά τον πρώτο μήνα σε όσους χρήστες έχουν προσφέρει ρευστότητα σε EGLD.

Decentraland: Με κέρδη 280% από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, το Decentraland αξιοποίησε το θόρυβο που προκάλεσε η ανακοίνωση του Mark Zuckerberg για το Meta, την εξέλιξη του Facebook. Το Decentraland είναι ένα online περιβάλλον (metaverse) όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν γη, να επισκέπτονται κτίρια, να συναντούν κόσμο και να κάνουν διάφορες δραστηριότητες μέσω avatars. Η δημοτικότητα των metaverse αυξάνεται τελευταία καθώς ο άνθρωπος περνάει περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το Decentraland είναι ένας ειδικός τύπος metaverse που χρησιμοποιεί blockchain και οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν γη και άλλα περιουσιακά στοιχεία σε μορφή NFTs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα