Τα πλεονεκτήματα όσων κάνουν το εμβόλιο

από fimotro

Θα μπαίνουν σε όλους τους κλειστούς χώρους χωρίς τεστ και χωρίς μάσκες;

Στο σχέδιο της κυβέρνησης για μια σειρά προνόμια σε όσους εμβολιάσθηκαν αναφέρθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αλλά και στα αντικίνητρα για όσους είχαν τη δυνατότητα αλλά δε θέλησαν να να κάνουν το ίδιο.

Όπως επισήμανε ήδη οι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες ελευθερίες. Ταξιδεύουν με πλοία και αεροπλάνα στο εσωτερικό χωρίς τεστ, ενώ από 1η Ιουνίου, με το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό θα ταξιδεύουν και στο εξωτερικό με αυτόν τον τρόπο. «Ουσιαστικά μετακινούνται όπως πριν τον κορονοϊό» σχολίασε η ρεπόρτερ του σταθμού.

Στην πορεία και όταν έχουν πρόσβαση όλες οι ηλικίες στο εμβόλιο θα έρθουν κι άλλα δέλεαρ. Τα πρώτα που συζητούν είναι οι εμβολιασμένοι, να μπαίνουν σε όλους τους κλειστούς χώρους χωρίς τεστ και χωρίς μάσκες, δηλαδή σε εστιατόρια, καφέ, θέατρα, κινηματογράφους, γυμναστήρια.

Αντιθέτως, όσοι ενώ μπορούν δεν εμβολιάζονται θα χρειάζονται αρνητικό rapid η self test στην είσοδο, ακόμη και στην καφετέρια όταν επιτραπεί η χρήση των κλειστών χώρων, ενώ θα φορούν μάσκα παντού, αν όχι στο εστιατόριο σίγουρα στα θέατρα και τους κινηματογράφους.

Επί της ουσίας όσοι έχουν εμβολιαστεί θα αρχίσουν να ζούνε μια κανονική καθημερινότητα, η οποία σε όλους έχει λείψει, ενώ εκείνοι που δεν το έχουν κάνει ή που δεν θέλουν να το πράξουν θα βρίσκουν μπροστά τους τις ίδιες δυσκολίες από τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα