Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε ο Γρ. Δημητριάδης

από fimotro

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, συνεδρίασε το Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ. Με το Μαξίμου να παρακολουθεί με ενδιαφέρον της κινήσεις και τις πρωτοβουλίες της νεολαίας και του προέδρου της Παύλου Μαρινάκη, ο Γρηγόρης Δημητριάδης συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τη διοίκηση της γαλάζιας νεολαίας, συνομιλώντας μαζί τους για τη δράση τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και τις κινήσεις τους την επόμενη μέρα. Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, εκφράστηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την ΟΝΝΕΔ, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη στους νέους του κόμματος.

Άλλωστε η επαφή της νεολαίας της ΝΔ με τον Γ.Γ του Πρωθυπουργού είναι συνεχής, με τον ίδιο να παρευρίσκεται και σε δράσεις της ΟΝΝΕΔ κατά το παρελθόν, με δεδομένη και την επιθυμία του ίδιου του Πρωθυπουργού με τις πολιτικές της Κυβέρνησης να δοθούν ουσιαστικές ευκαιρίες στους νέους. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παρουσίασε, τις δράσεις του εκτελεστικού γραφείου από την ανάληψη της προεδρίας του μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα