Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ενισχύεται η στήριξη στο κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα στη Βρετανία, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων και το Ladbrokes Politics.

Οι Συντηρητικοί φαίνεται να παίρνουν 347 έδρες, εννιά περισσότερες από τις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων πριν από μία εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, η υποστήριξη στους Εργατικούς παραμένει αμετάβλητη, σε εβδομαδιαία βάση, στις 204 έδρες, ενώ το Εθνικό Κόμμα Σκωτίας υποχωρεί κατά 2 έδρες, στις 45 και οι ΦιλελεύθεροιΔημοκράτες χάνουν 8 έδρες σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμηση και φτάνουν στις 25.

Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ το κοινοβούλιο θα ξεκινήσει τις εργασίες του στις 17 Δεκεμβρίου.

Αν ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον διατηρήσει τον θώκο, η κυβέρνησή του σχεδιάζει να παρουσιάσει το νομοθετικό της πρόγραμμα στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη Ντάουνινγκ Στριτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα