Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργούνται από την περίεργη προκήρυξη του ΕΔΣΝΑ

από fimotro

Την στιγμή που ο ΧΥΤΑ έχει μειώσει δραματικά τον αριθμό των δρομολογίων των συγκεκριμένων υλικών που δέχεται , ο ΕΔΣΝΑ ζητάει την άμεση εξεύρεση τους (έγγραφο)

Με τη μορφή κατεπείγοντος προχώρησε η έγκριση της προκήρυξης διαγωνισμού της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ στις 26/05/2023 για την επιλογή αναδόχου στην «Κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση μονάδας υλικών που εντάσσονται στην κατηγορία των αποβλήτων από Εκσκαφές, Κατασκευές & Κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ) εντός της ΟΕΔΑ Δυτ. Αττικής» με αιτιολογία την άμεση εξεύρεση υλικών για χωματοκάλυψη του ΧΥΤΑ!
Η προκήρυξη η οποία αναρτήθηκε από τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο του Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) στις 29/08/2023 με προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις 03/10/2023 (πέντε ημέρες πριν τις εκλογές) δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον λόγο ύπαρξής της καθώς και τον τρόπο διεξαγωγής της.
Διαβάζοντας τους όρους της διακήρυξης και τα κριτήρια επιλογής του αναδόχου μπορεί να παρατηρήσει κάνεις ότι πρόκειται για έναν καθαρά φωτογραφικό διαγωνισμό βγάζοντας εκτός το 99% των συμμετεχόντων.
Επίσης δεν γίνεται να μην υπογραμμιστεί ο λόγος του κατεπείγοντος αυτής της προκήρυξης. Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΧΩΜΑΤΟΚΑΛΥΨΗ!!!
Όταν το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή των μονάδων της Αττικής, είναι η αποσυμφόρησή τους από τα επεξεργασμένα αδρανή υλικά κατάλληλα γι’ αυτή την εργασία, και όταν ο ΧΥΤΑ έχει μειώσει δραματικά τον αριθμό των δρομολογίων των συγκεκριμένων υλικών που δέχεται , ο ΕΔΣΝΑ ζητάει την άμεση εξεύρεση τους!
Τα συμπεράσματα δικά σας….

Σ.Σ. Δείτε την πολύ περίεργη απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα