Τα ΕΛΠΕ απέκτησαν τις μετοχές της Blue Circle Engineering Ltd

από fimotro

Η εταιρεία “HELLENIC PETROLEUM CYPRUS HOLDING (HPCH) LTD” – θυγατρική 100% του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, στις 31/05/2019 ολοκληρώθηκε η απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ενεργειακών παροχών “BlueCircleEngineeringLtd”. Η εξέλιξη  αυτή, ανταποκρίνεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για ενίσχυση της παρουσίας του στην Κύπρο, με νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ κατά την τρέχουσα τριετία.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ανδρέας Σιάμισιης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση προς τιμήν των υπάλληλων της “BlueCircleEngineering”, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με χαρά καλωσορίζουμε την BlueCircleEngineeringLtdστη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, του ισχυρότερου στην Ελλάδα και ενός εκ των 100 κορυφαίων ενεργειακών Ομίλων του κόσμου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι΄ αυτή τη συνεργασία, η οποία εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλουγια την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του στην Κύπρο.»

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επένδυσης, ο Όμιλος ΕΛΠΕκαι ηΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου στέκονται – για ακόμη μια φορά – αρωγοί στην αναπτυξιακή πορεία της Κυπριακής οικονομίας και, ταυτόχρονα, εγγυώνται στους καταναλωτές την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων, με την διαφοροποίηση και διεύρυνση του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της Εταιρίας.

Στην φωτογραφία διακρίνονται:

(Από αριστερά) ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Μάριος Λύτρας, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικών Θυγατρικών Εξωτερικού του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Πάνος Λουκάς, ο Γενικός Δ/ντης Εμπορίας Ομίλου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ κ.Ρομπέρτο Καραχάννας, αμέσως μετά -εκ μέρους των πωλητών- η κα Ελένη Πολυκάρπου, ο κ. Άρης Πολυκάρπου, η κα Νίκη Πολυκάρπου, ο κ. Μάριος Πολυκάρπου και ο κ. Αχιλλέας Πολυκάρπου και δεξιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο Δ/ντης Διεθνούς Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Κωνσταντίνος Καραχάλιος και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Δ/ντης Οικονομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ανδρέας Σιάμισιης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα