Τα έχει βρει σε όλα με τον Μητσοτάκη

από fimotro

Η σημερινή παρέμβαση Σαμαρά σε think tank του ΕΛΚ ήταν και πάλι προς την κατεύθυνση στήριξης της ΝΔ

Όταν κάποιοι έγραφαν ότι ο Σαμαράς ετοιμάζεται να επαναλάβει τα όσα έκανε στον πατέρα του Κ. Μητσοτάκη, εμείς εδώ από το fimotro σας είχαμε ενημερώσει ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μια και μοναδική φορά στην ιστορία. Ο Α. Σαμαράς διατηρεί προνομιακή σχέση με τον Κ. Μητσοτάκη συνομιλούν  συχνά τηλεφωνικά και γενικά ο πρ. πρωθυυπουργός δείχνει ότι θέλει να στηρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ.

Σήμερα ο Α. Σαμαράς επανήλθε στο προσκήνιο της ιεδησεογραφίας. Εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της ΕΕ σε συζήτηση που διοργάνωση το think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Wilfried Martens Center, με θέμα «Ζωτικά Ερωτήματα για το Μέλλον της Ευρώπης».

Ο Α. Σαμαράς, στις τοποθετήσεις του, εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της ΕΕ, επισημαίνοντας ότι «εάν δεν υπάρξει σωρεία αλλαγών στη λειτουργία της Ένωσης, το ευρωπαϊκό σχέδιο κινδυνεύει να συρρικνωθεί».
Όπως τόνισε, η μεγαλύτερη ανησυχία του είναι η τυχόν μετατροπή της Ευρώπης σε «πολιτικά ασήμαντη για τους πολίτες της», ενώ παρέθεσε τις σκέψεις του για τους τομείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους οποίους «απαιτείται μία νέα πολιτική», μεταξύ των οποίων είναι και ο τομέας της παράνομης μετανάστευσης και της εσωτερικής ασφάλειας.
Επιπλέον, υπογράμμισε πως η αντιμετώπιση της Τουρκίας «δεν κολακεύει τις γεωπολιτικές προτεραιότητες της ΕΕ».
Σημειώνεται ότι ο κ. Σαμαράς είναι μέλος του εν λόγω think tank, το οποίο αποτελεί την επίσημη δεξαμενή σκέψεων και συζητήσεων της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα