Τα αλλάζει τώρα ο Καραμανλής για τον δακτύλιο

από fimotro

Σε σύσκεψη υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, θα οριστικοποιηθούν οι ρυθμίσεις για το νέο δακτύλιο.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής είπε το μεσημέρι της Τετάρτης πως προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα θα υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο.

Τόνισε πως ο δακτύλιος επανέρχεται από 25 Οκτωβρίου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αθήνα, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη.

Ο υπουργός επανέλαβε πως οι νέες ρυθμίσεις για τον δακτύλιο θα κλείνουν τα περισσότερα παράθυρα στην κυκλοφορία οχημάτων.

Πρόσθεσε πως το σίγουρο είναι πως εντός του δακτυλίου θα μπορούν να κυκλοφορήσουν τα ηλεκτρικά οχήματα, ενώ για τις άλλες κατηγορίες παρέπεμψε στη σύσκεψη της Παρασκευής.

Ο κ. Καραμανλής είπε πως για την εφαρμογή του δακτυλίου συνεργάζονται τα υπουργεία Υποδομών, Προστασίας του Πολίτη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Δήμος Αθηναίων και άλλες δημοτικές αρχές της Αττικής, αλλά και η Περιφέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα