ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε τάση θέλει τον δικό της υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας

από fimotro

Κάθε τάση και ένας… υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ακόμη και τα «χρίσματα» για την αυτοδιοίκηση μετατρέπονται σε… εμφύλιο πόλεμο.

Η «υποψηφιότητα» του Κώστα Ζαχαριάδη άνοιξε την… όρεξη, με την Ομπρέλα να απαντά με πρότασή για Νίκο Φίλη και τον Διονύση Τεμπονέρα να προτείνει τον εργατολόγο Κώστα Τσουκαλά. Από κοντά και ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο της Αθήνας που εμφανίζεται να προτείνει να πάρει το χρίσμα η Όλγα Μπαλαούρα, κόρη του Μάκη Μπαλαούρα.

Και όλα αυτά τη στιγμή που, μέχρι να εμφανιστεί ο Κώστας Ζαχαριάδης, δεν έβρισκαν στον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιο να κατέβει κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη που εμφανίζεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος και βλέπει μια ακόμη εκλογή στο Δήμο Αθηναίων.

Το… καλό πάντως για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι σε περιφέρειες και δήμους εκτός της Αθήνας δεν υπάρχει… θερμή ανταπόκριση και ίσως έτσι γλιτώσει από έναν κύκλο εσωστρέφειας εμφυλιοπολεμικού τύπου για τα χρίσματα.

Αν και ουδείς μπορεί να αποκλείσει ανάλογες περιπτώσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα