ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν δημοσιεύματα για συνάντηση των διευθυντών Ανδρουλάκη-Κασσελάκη

Μετά το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε δήθεν συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Έλενας Αναστασίου, ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη τους.

Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα τα δημοσιεύματα διαψεύστηκαν από την διευθύντρια του προέδρου του κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, διαψεύδονται κατηγορηματικά δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία η διευθύντρια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιωχθηκε, όπως αναφέρεται ψευδως. Πρόκειται για αποκύημα φαντασίας, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Twitter Instagram Linkedin Tumblr Youtube Email Tiktok Blogger
Warning: Undefined array key "yelp" in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/inc/elementor/modules/penci-social-media/widgets/penci-social-media.php on line 278

Warning: Undefined array key "threads" in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/inc/elementor/modules/penci-social-media/widgets/penci-social-media.php on line 278

Warning: Undefined array key "bluesky" in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/inc/elementor/modules/penci-social-media/widgets/penci-social-media.php on line 278

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved – Μητρώο online media: 12508

Όροι χρήσης | Ποιοι είμαστε – Design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα