Συρεγγέλα: Δίνουμε έμφαση στην αυτόνομη διαβίωση των ΑμεΑ

από Philippos

Επίσκεψη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Η Ελπίδα», στο Χαϊδάρι, πραγματοποίησε χθες η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, η οποία συνομίλησε με το προσωπικό του Κέντρου και το συνεχάρη για το δύσκολο και εξαιρετικά σημαντικό έργο που προσφέρει. Στη συνέχεια είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπρόσωπους του Κέντρου σχετικά με την κοινωνική επανένταξη των ατόμων με αναπηρία.

Η Υφυπουργός δήλωσε μετά και τη συνάντησή της με τους ωφελούμενους του Κέντρου ότι: «H δύναμη των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά και των οικογενειών τους, μας γεμίζει με κουράγιο και ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία. Είναι χρέος μας να τους στηρίζουμε, να προστατεύουμε τα δικαιώματά τους. Και αυτό σταθερά κάνει η Κυβέρνησή μας. Είμαστε με κάθε τρόπο, δίπλα τους. Δίνουμε έμφαση στην αυτόνομη διαβίωση και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα