Ν. Κορέα – Συντριβή αεροσκάφους: Υπήρξε πρόβλημα πριν δύο ημέρες – Συγκινεί το μήνυμα επιβάτη

από fimotro

Όπως φαίνεται απο τα τοπικά μέσα η βασική θεωρία είναι ότι το αεροπλάνο συγκρούστηκε εν πτήσει με πουλιά, με αποτέλεσμα να προκληθεί δυσλειτουργία στο σύστημα των τροχών.

Σύμφωνα με τον Guardian τη θεωρία αυτή φέρεται να έχει επιβεβαιώσει το ένα από τα άτομα που επέζησαν, το οποίο φέρεται να είπε στους διασώστες ότι όντως υπήρξε σύγκρουση με πουλιά.

«Βγήκε καπνός από τις μηχανές και μετά ακολούθησε έκρηξη» φέρεται να είπε στο πρακτορείο Yonhap η αεροσυνοδός κυρία Κου που διασώθηκε, ενώ η δεύτερη διασωθείσα, μια 33χρονη αεροσυνοδός είπε ότι δεν θυμάται τίποτα. Όταν, μάλιστα, έφτασε στο νοσοκομείο φέρεται να είπε στους γιατρούς «γιατί βρέθηκα εδώ;»

«Φορούσα τη ζώνη μου πριν την προσγείωση, μου φάνηκε ότι το αεροπλάνο προσγειώθηκε αλλά δεν θυμάμαι κάτι μετά από αυτό». Η ίδια έχει τραυματιστεί στον αριστερό ώμο και έχει χτυπήσει και στο κεφάλι.

Το υπουργείο Μεταφορών της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι ο πύργος ελέγχου είχε στείλει πριν τη συντριβή προειδοποιητικό μήνυμα στους πιλότους του αεροσκάφους για τον κίνδυνο από ενδεχόμενο χτύπημα πουλιών.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο News1 της Νότιας Κορέας επιβάτης της πτήσης φέρεται να έστειλε μήνυμα σε συγγενή της στο οποίο περιέγραψε ότι ένα πουλί έχει καρφωθεί στο φτερό του Boeing. Κατά την ίδια πηγή το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο επιβάτης ήταν «μήπως θα πρέπει να πω τα τελευταία μου λόγια;».

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της Jeju Air σε συνέντευξή τύπου υποστήριξε ότι το μοιραίο αεροπλάνο δεν είχε ιστορικό ατυχημάτων και ότι τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν κάποια βλάβη, δύο ημέρες νωρίτερα επιβάτης που ταξίδεψε με το ίδιο Boeing είπε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, ότι οι κινητήρες του είχαν σβήσει ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία επιβίβασης.

«Ήμουν στο ίδιο αεροπλάνο και οι κινητήρες του έσβησαν αρκετές φορές» είπε ο επιβάτης της πτήσης 7C2216 που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Μουάν με προορισμό τη Μπανγκόκ. «Μίλησα στο πλήρωμα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα» πρόσθεσε. Άλλος επιβάτης της ίδιας πτήσης διατύπωσε, επίσης, τους προβληματισμούς που του δημιουργήθηκαν, προσθέτοντας ότι τελική απογείωση έγινα με μια ώρα καθυστέρηση λόγω ζητημάτων με το αεροδρόμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Twitter Instagram Linkedin Tumblr Youtube Email Tiktok Blogger
Warning: Undefined array key "yelp" in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/inc/elementor/modules/penci-social-media/widgets/penci-social-media.php on line 278

Warning: Undefined array key "threads" in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/inc/elementor/modules/penci-social-media/widgets/penci-social-media.php on line 278

Warning: Undefined array key "bluesky" in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/inc/elementor/modules/penci-social-media/widgets/penci-social-media.php on line 278

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved – Μητρώο online media: 12508

Όροι χρήσης | Ποιοι είμαστε – Design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα