Συγγενής θύματος «ψευτογιατρού»: «Υποσχόταν ίαση του καρκίνου με φάρμακα από την Ελβετία»

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Συγγενής του 16χρονου που κατέληξε υποβαλλόμενο στη θεραπεία του «μαϊμού» γιατρού αναφέρθηκε στο πώς ήρθαν σε επαφή μαζί του. Πώς τελικά αποκάλυψαν την αλήθεια για τον 47χρονο που έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονίες κατά συρροή.

Με μια γραπτή δήλωση «κατάθεση ψυχής» συγγενής ενός εκ των ανήλικων θυμάτων του απατεώνα Νίκου Κοντοστάθη, περιγράφει πως έπεσαν θύμα του ψευτογιατρού, τι υποστήριζε ο και πώς τελικά αποκάλυψαν την αλήθεια για τον 47χρονο που έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονίες κατά συρροή.

Αναλυτικά το κείμενο της συγγενούς του θύματος:

«Από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης απευθυνθήκαμε σε μεγάλα ιατρικά κέντρα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ψάχναμε συνέχεια να βρούμε τους εμπειρότερους γιατρούς και τα πλέον ειδικά ιατρικά κέντρα για την περίπτωση του παιδιού μας. Ποτέ δε ψάξαμε να βρούμε λύση μέσα από εναλλακτικές μεθόδους. Γνωρίζουμε τον Κόντο, το γιατρό Κόντο, ο οποίος μας μιλά και μας πείθει για την πλήρη ίαση του παιδιού. Μας το συστήνει και μας μιλάει γι’ αυτόν μια κυρία(δικηγόρος) τον πατέρα της οποίας έχει ανάλαβε ο γιατρός Κόντος. Μας μιλάει γι αυτόν με διθυραμβικά λόγια. Ο σπουδαίος γιατρός με τις απίστευτες σπουδές και γνώσεις, ο ερευνητής στην Ελβετία και ταυτόχρονα ο υπέροχος άνθρωπος. Σε ένα κομβικό σημείο, εκεί που θα έπρεπε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε για τη συνέχεια, ο γιατρός Κόντος μας μιλάει για τη θεραπεία την οποία προτείνει και η οποία θα δώσει την πλήρη ίασητου παιδιού μας. Θεραπεία με φάρμακα που παρασκευάζονται σε εργαστήρια της Ελβετίας. Μας πείθει και ξεκινάμε. Συναντιόμαστε μαζί του σε ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα στα οποία κυκλοφορεί με ιδιαίτερη άνεση και συνομιλεί με άλλους γιατρούς. Το παιδί είναι λειτουργικό 100% και σε καμία περίπτωση σε τελικό στάδιο Συμμετέχει σε προπονήσεις και φυσικά πηγαίνει στο σχολείο.

ΥΓ. Για ότι σας αναφέρω εννοείται ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που έχουν κατατεθεί. Τα παιδιά φεύγουν από τη ζωή, οι γονείς αντιλαμβάνονται ότι ο Κοντος είναι απατεώνας και μέσα σε ανείπωτο πόνο βρίσκουν τη δύναμη και ξεκινούν έναν αγώνα για να τον αποκαλύψουν. Με έκπληξη τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε ανθρώπους που καταγγέλλουν ότι είχαν αντιληφθεί την παράνομη δράση του απατεώνα Κόντου, αλλά δεν είχαν προβεί σε καμία καταγγελία, παρά μόνο όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά τις ενέργειες των δυο οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα