Συνελήφθη οδηγός γνωστού δημάρχου των βορείων προαστίων

από fimotro

Ζήτησε 2.000 ευρώ για διορισμό

Οδηγός γνωστού δημάρχου των βορείων προαστίων συνελήφθη για απάτη, καθώς έλεγε στα θύματά του ότι έχει γνωριμίες και κανονίζει διορισμούς στο Δημόσιο.

Ο οδηγός γνωστού δημάρχου των βορείων προαστίων της Αθήνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας για απάτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ όλα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι ο οδηγός του δημάρχου υποσχόταν διορισμούς στο Δημόσιο έναντι αμοιβής. Μάλιστα, φέρεται να έλεγε για να πείσει το θύμα του ότι διαθέτει… υψηλές γνωριμίες.

Οι αστυνομικοί πήραν την καταγγελία του πολίτη και ξεκίνησαν την έρευνα. Μέχρι που σε συνεννόηση με τον καταγγέλλοντα έκλεισαν ραντεβού με τον οδηγό του δημάρχου. Στο ραντεβού ο πολίτης έδωσε 2.000 ευρώ στον οδηγό και τότε οι αστυνομικοί επενέβησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Το ύψος του ποσού το είχαν συμφωνήσει «πελάτης» και συλληφθείς σε προγενέστερη επικοινωνία τους. Επρόκειτο για μέρος από την αμοιβή που έπρεπε να δοθεί για τον υποσχόμενο διορισμό στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πολίτης έπρεπε να πληρώσει 15.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του δημάρχου που συνελήφθη είναι υπάλληλος του Δήμου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα