Συνελήφθη ο πεθερός στην Αχαΐα για το γαμήλιο γλέντι: 450 άτομα σε ένα σπίτι

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ελέγξουν αν ένα γαμήλιο γλέντι στην Κάτω Αχαγιά τηρούσε τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρο, δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας το πλήθος του κόσμου που βρισκόταν εκεί, καθώς τόσο οι εσωτερικοί, όσο και οι εξωτερικοί χώροι ήταν γεμάτοι.

Φυσικά για μάσκες και προβλεπόμενες αποστάσεις, ούτε λόγος να γίνεται, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή δυνάμεων από την Πάτρα, καθώς στο σπίτι βρίσκονταν ούτε λίγο, ούτε πολύ, 450 άτομα.

Ως διοργανωτής «χρίστηκε» ο πεθερός στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ με ταυτόχρονη κίνηση διαδικασίας αυτοφώρου.

Στη ανακοίνωσή της για το θέμα η αστυνομία επισημαίνει ότι στο γαμήλιο γλέντι υπήρξε στερεοφωνικό συγκρότημα χειριζόμενο από DJ με τη μουσική στην υψηλότερη ένταση, ενώ συμμετείχαν και διασκέδαζαν σε αυτή μεγάλος αριθμός ατόμων (περίπου 120 άτομα εντός της οικίας και 300 περιμετρικά αυτής) χωρίς την τήρηση των ελαχίστων αποστάσεων και την χρήση μασκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα