Συνεδριάζει το δικαστικό συμβούλιο επί της ένστασης ακυρότητας για τον Λιγνάδη

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Αυτή την ώρα συνεδριάζει το δικαστικό συμβούλιο που θα κρίνει την αίτηση ακυρότητας της προδικασίας που κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης δια του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια. Το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου αναμένεται να έχει εκδοθεί μέχρι και το μεσημέρι που έχει προγραμματιστεί η απολογία του ηθοποιού-σκηνοθέτη.

Εάν γίνει δεκτή η αίτηση, η απολογία δε θα πραγματοποιηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, στις 2:30 το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα βρεθεί ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Δημήτρης Λιγνάδης απολογείται για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή, για δύο πράξεις που του αποδίδονται, μία του 2010 και μία το 2015.

Συγκεκριμένα οι μηνύσεις που έχει δεχθεί είναι από:

-25χρονο Αιγύπτιο: Καταγγέλλει βιασμό σε ηλικία 14 ετών το 2010 στο διαμέρισμα του Λιγνάδη
-40χρονο Βασίλη Κ.: Καταγγέλλει βιασμό το 1995 σε ηλικία 15 ετών. Αυτό το αδίκημα έχει παραγραφεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ακολουθεί τη γραμμή της πλήρους άρνησης των κατηγοριών και δια μέσω του κ. Κούγια έχει προαναγγείλει την κατάθεση μηνύσεων, την κατάθεση μηνύσεων για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος των δύο προσώπων που τον κατηγορούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα