Συνάντηση του Μ. Βορίδη με τον Πρέσβη του Ισραήλ

από fimotro

Η συνάντηση αφορούσε στενότερη συνεργασία στον αγροτοδιατροφικό τομέα

O Yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, συναντήθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου με τον Πρέσβη του Ισραήλ, Γιόσι Αμράνι.

Στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο ανδρών τέθηκαν οι προοπτικές εντατικοποίησης της συνεργασίας των δύο χωρών στον αγροτοδιατροφικό τομέα.

Επιπλέον, συζητήθηκε η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η συνεργασία των ερευνητικών ιδρυμάτων των δυο χωρών.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε θέματα που άπτονται της διμερούς σχέσης σχετικά με το εμπόριο αγροτικών προϊόντων και υπήρξε κοινή βούληση να ενεργοποιηθεί το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών για θέματα αγροτοδιατροφικού συμπλέγματος με στόχο την προώθηση των σχέσεων των δυο χωρών στον συγκεκριμένο τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο άμεσο μέλλον αναμένεται να οριστεί κοινή συνεδρίαση αξιωματούχων των δυο χωρών σε Αθήνα και Τελ Αβίβ.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, η Συντονίστρια Οικονομικών Θεμάτων της Πρεσβείας του Ισραήλ, Nelly Leon και το στέλεχος του ΥπΑΑΤ, Νίκος Ταβουλάρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα