Θέματα που αφορούν το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της κυβέρνησης, καθώς και τη συνεργασία νέων επιχειρηματιών με καινοτόμες ιδέες μεταξύ Ελλάδας κα Γερμανίας, συζήτησαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον νέο πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, Ernst Reichel, παρουσία του υφυπουργού, Νίκου Παπαθανάση.
Στο μεταξύ, η Γερμανία θα είναι η τιμώμενη χώρα στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2020 και ο υπουργός με τον νέο πρέσβη συζήτησαν τη διοργάνωση κοινών δράσεων.
«Με πολλή χαρά δέχθηκα σήμερα τον πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα.
Η Γερμανία έχει αποδειχθεί αληθινή φίλη της χώρας μας και θα είναι η τιμώμενη χώρα στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2020.
Συζητήσαμε, λοιπόν, πώς θα οργανώσουμε καλύτερα τη συνεργασία μας έτσι ώστε με εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς να προωθήσουμε περισσότερο τις διμερείς σχέσεις στο πλαίσιο της φιλίας των δύο λαών» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης.
Από την πλευρά του, ο Reichel υποστήριξε «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα σήμερα την πρώτη επίσημη συνάντησή μου με τον υπουργό, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Εξετάσαμε μια σειρά θεμάτων που αφορούν το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, καθώς και τη συνεργασία νέων επιχειρηματιών με καινοτόμες ιδέες από τις δύο χώρες, που μπορεί να αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα